Inloggen


Login voor aangesloten instellingen
Login met uw instellings-account
voor het gebruik van CALI

Login met gast-account
Log hier in als gast als u geen
instellingsaccount heeft.


- Handleiding website

- Wat zijn Cali-modules?

- Wie of wat is de Stichting RechtenOnline?

- Naar CaliAuthor supportsite

- CaliAuthor in het kort

- Downloads


Handleiding

Welkom bij CALI.nl
Nota Bene: deze site is momenteel in onderhoud.
Deze site wordt door de Stichting RechtenOnline onderhouden voor gebruikers van het programma CaliAuthor. Docenten kunnen door hen gemaakte modules op deze site publiceren. Zij kunnen ook door andere docenten gemaakte modules inzetbaar maken voor eigen onderwijs. Studenten kunnen modules doorlopen en desgewenst de behaalde score opslaan en terugzien.

Inloggen

Om van deze site gebruik te kunnen maken moet u inloggen. U kunt inloggen met uw eigen instellingsacount.
Is uw instelling niet aangesloten bij SURFconext, dan is het mogelijk een tijdelijk gast-account aan te vragen.

Registratie Docenten
Stafleden van bij RechtenOnline aangesloten instellingen dienen eerst eenmaal in te loggen en vervolgens een verzoek te sturen naar rechtenonline@rug.nl. Docentrechten verkrijgen zij eerst na verificatie door RechtenOnline. Wij streven ernaar deze verificatie binnen 2 dagen af te ronden.

Publieke modules

Publieke modules staan open voor alle studenten van bij RechtenOnline aangesloten instellingen. Wanneer u 'Home' selecteert in het menu, worden alle Publieke modules getoond per categorie. Klik op de naam van een module om meer informatie over deze module te bekijken. Per module worden dan de auteur, doelgroep, vakgebied en beschrijving getoond.

Module starten
Na inlog kunt u een module starten door op de 'Module URL' te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend waarin de module getoond wordt. U kunt nu de module doorlopen en de vragen in de module beantwoorden.

Score opslaan
Als u klaar bent met de module dan kunt u de score opslaan. Klik op de knop 'score'. Er wordt nu een certificaat getoond met uw score voor deze module. Door op 'Stuur uw score en antwoorden naar de Cali.nl database' te klikken wordt de score opgeslagen op de website.

Resultaten
Om uw resultaten te bekijken selecteert u 'Publieke modules' in de menubalk en vervolgens de module waarvan u de scores wilt bekijken. Onder de module informatie ziet u een lijst met alle pogingen die u tot dan toe gedaan hebt. Per poging worden het tijdstip, de tijdsduur, het aantal vragen beantwoord, het aantal vragen goed en de uiteindelijke score getoond. Door op 'Details bekijken' te klikken kunt u een overzicht krijgen van uw score per vraag. Hier kunt u controleren welke vragen u goed en fout had.

Mijn modules

Naast toegang tot de publieke modules kan het ook zijn dat uw docent toegang geeft tot andere modules. De docent heeft dan een Cali-URL code gegeven. Als u deze URL volgt dan komt u automatisch op CALI.nl. Na inloggen wordt de module gestart. Na het opslaan van uw score ziet u dat u automatisch bent toegevoegd aan een studentengroep.
Als u op 'Mijn modules' klikt dan ziet u alle modules waartoe u specifiek toegang hebt verkregen. Per module wordt de studentengroep getoond waar u aan toegevoegd bent. U ziet hier ook de docent, aantal studenten en gemiddelde score van de studentengroep. Onder de studentengroep kunt u uw score details bekijken. U ziet dan ook per vraag de gemiddelde score van de studentengroep. U kunt u zelf dus vergelijken met de rest van de groep.